Ga naar de inhoud
0

Smakelijk podcast

Wat leuk dat je naar de Smakelijk! podcast met Petra Possel luistert. We hebben een leuk cadeautje voor jou als luisteraar: 1 gratis pot Marokkaanse Harira soep. Gebruik hiervoor de kortingscode: SMAKELIJKHARIRA.

Als je ons nog niet kent, wij zijn Kleintesoepfabriek, de #1 in Biologische soepen in bouillons. We verkopen meer dan 40 Biologische soepen en bouillons. We maken soep zoals je het thuis maakt, maar dan in een grotere soepketel.

Probeer gratis onze Marokkaanse Harira soep!

Een van onze populairste soepen is de Marokkaanse Harira soep. We zijn erg benieuwd wat jij als luisteraar van de Smakelijk! podcast van onze soep vindt.

Wat is Marokkaanse Harira soep?

De harira is een soep die in Marokko gegeten wordt, onder andere om tijdens de Ramadan de vasten te breken na zonsondergang. Deze soep geeft weer nieuwe energie! Iedere Marokkaanse moeder heeft haar eigen versie van deze maaltijdsoep.

Als we de reviews van onze klanten mogen geloven smaakt onze Harira net zo lekker als op de markt in Marrakech. Een mooier compliment kunnen we natuurlijk niet krijgen!

Kortingscode voor 1 gratis pot Marokkaanse harira soep

Bestel de Marokkaanse Harira t.w.v. € 4,69 gratis met de kortingscode: SMAKELIJKHARIRA

Meer weten over hoe we onze soepen maken? Ga dan naar Over ons. Naast onze kant en klare soep en vegetarische soep maken we ook heerlijke bone broth, een heerlijke oerbouillon.

Bestel Gratis Marokkaanse Harira
Marokkaanse Harira soep

Naast de Smakelijk! podcast zijn we ook bekend van:

rtl nieuws logo De volkskrant logo dagblad van het noorden logo Nederlands dagblad logo AD logo Parool logo keuringsdienst van waarde &C logo

Onze populairste soepen

Kies je aantal potten:

Biologische Linzensoep

4,89/ Pot

Kies je aantal potten:

Biologische Curry-Kokossoep

5,49/ Pot

Kies je aantal potten:

Biologische Groninger Mosterdsoep

4,69/ Pot

Kies je aantal potten:

Biologische Pure Tomatensoep à la Johannes van Dam

4,09/ Pot