Ga naar de inhoud
0

Bone Broth van Kleinstesoepfabriek – 100% biologisch

Een echt goede Bone Broth heeft tijd nodig. Daarom worden onze Beef Bone Broth en Chicken Bone Broth 4 dagen en nachten lang getrokken. Dat proef je!

Kies je aantal potten:

Biologische Runderbouillon

4,39/ Pot

Kies je aantal potten:

Biologische Kippenbouillon

4,49/ Pot

Waarom Bone broth van Kleinstesoepfabriek?

100% biologisch

Onze Bone Broth wordt gemaakt met 100% biologische ingrediënten.

Vol smaak & voedingsstoffen

Onze Bone Broth wordt 96 uur lang getrokken waardoor er geen smaak en voedingsstoffen verloren gaan.

Bekend van televisie

Televiesieprogramma Keuringsdienst van Waarde keek bij ons hoe échte bouillon wordt gemaakt.

Volumekorting

Directe meerdere potten Bone Broth kopen? Profiteer van onze volumekorting!

Kleinstesoepfabriek is bekend van:

rtl nieuws logo Nederlands dagblad logo Parool logo dagblad van het noorden logo &C logo AD logo De volkskrant logo keuringsdienst van waarde

Wat is Bone Broth?

Wat is Bone broth nou precies? Onze soepchef Michel legt het je graag uit:

Bone Broth is een voedzame bouillon die gemaakt wordt door het koken van botten. In het Nederlands noemen we het daarom ook wel bottenbouillon. Misschien ken je het nog wel, omdat je oma het vroeger voor je maakte.

Onze Bone Broths worden met veel zorg bereid. We gebruiken uitsluitend 100% biologische ingrediënten. Deze worden langdurig gekookt (bij ons 96 uur), waardoor alle smaak- en voedingsstoffen worden afgegeven. Dat proef je echt!

Bone Broth is ambachtelijke bouillon zoals je oma het vroeger maakte

Bone Broth kun je drinken als een bouillon, maar ze worden ook vaak gebruikt als basis voor het maken van soepen, stoofpotjes of andere gerechten.

Klaar om te proeven?

Bestel onze Chicken Bone Broth of Beef Bone Broth

Michel kleinstesoepfabriek

Goedgekeurd door Keuringsdienst van waarde

Het televisie programma De Keuringsdienst van waarde heeft een aflevering over bouillonblokjes gemaakt. In deze aflevering komen ze er achter dat een kippen bouillonblokje bar weinig met kip te maken heeft. Daarom kwamen ze bij ons langs om te zien en proeven hoe échte kippenbouillon gemaakt wordt.

Nieuwsgierig hoe wij onze authentieke biologische bouillon maken? Bekijk hier de aflevering.

Bone broth chicken

Waar kun je Bone Broth voor gebruiken?

Onze Bone Broth is een klassieke bouillon zoals grootmoeder ze vroeger maakte. Bouillon is de basis voor veel gerechten, en het is ook heerlijk als je even niet zo fit bent.

Bone Broth als natuurlijke opkikker

Beetje ziekjes? Grote kans dat je als kind een lekker warm kopje bouillon kreeg van je oma of je moeder. Onze kippen- en runderbouillons zijn heerlijk als opkikker. Even opwarmen en dan lekker warm opdrinken!

Als basis voor soep en sauzen

Soep maken tijdrovend? Met onze kant en klare bouillons is het meeste werk al gedaan. Onze kippen- en runderbouillons zijn de ideale basis voor het maken van je favoriete soep. Doordat onze boullions 96 uur hebben getrokken wordt je soep extra lekker! Ook perfect te gebruiken als basis voor sauzen.

Als smaakmaker in gerechten

Gebruik de Bone Broth als smaakmaker voor gerechten. Heerlijk om bijvoorbeeld rijst of risotto in te koken of om als smaakversterker toe te voegen aan je gerecht.

Chicken en beef Bone broth

Hoe maken wij onze biologische Bone Broth?

In onze kleinstesoepfabriek in Leek (Groningen) maken we onze biologische Bone Broth helemaal zelf. Dit doen we met veel tijd en aandacht. In grote ketels worden alle biologische ingrediënten samengevoegd.

Naast water, groente en natuurlijk botten is onze belangrijkste ingrediënt tijd. Onze Bone Broth wordt 4 dagen lang getrokken, zodat alle smaken en voedingsstoffen goed in de bouillon trekken. Dat proef je natuurlijk!

Welke botten voor Bone Broth?

Het is belangrijk dat je de juiste botten gebruikt. Gebruik bij voorkeur botten van biologische kippen of runderen. De chicken Bone Broth van Kleinstesoepfabriek wordt getrokken van kipkarkassen en de beef Bone Broth van runderbotten. Deze laten we net zo lang pruttelen, tot alle smaak in de bouillon is getrokken.

Om het nog lekkerder te maken voegen we diverse smaakmakers toe zoals: ui, zout en andere specerijen (Op de productpagina vind je de precieze ingrediënten). Natuurijk zijn alle ingrediënten 100% biologisch.

Probeer onze heerlijke Bone Broth

Omdat onze Bone broth geconcentreerd is moet je er zelf nog een halve pot water aan toevoegen. Zo heb je 600ml aan heerlijke biologische en authentieke Bone Broth. Ga jij voor onze Chicken Bone Broth of de Beef Bone Broth? Bestel snel in onze soepwinkel!

 

Bone broth potten

Bestel eenvoudig onze biologische Bone Broth of andere heerlijke bouillon!

Kies je aantal potten:

Biologische Runderbouillon

4,39/ Pot

Kies je aantal potten:

Biologische Kippenbouillon

4,49/ Pot

Kies je aantal potten:

Biologische Groentebouillon

4,49/ Pot

Kies je aantal potten:

Biologische Paddenstoelenbouillon

4,49/ Pot