Ga naar de inhoud
Indiase Zoete Aardappel curry
Makkelijk

Indiase zoete aardappelcurry met basmatirijst

20 minuten Voor 2 personen

Een recept voor een heerlijke Biologische Indiase zoete aardappelcurry. In slechts 20 minuten op tafel!

Tags:

Heerlijke Indiase zoete aardappelcurry in 20 minuten

Biologisch, gezond en lekker. Met dit eenvoudige recept zet je in een handomdraai een heerlijke Indiase zoete aardappelcurry met basmatirijst op tafel. Dat wordt smullen!

Dit recept maakt gebruik van onze Biologische Zoete Aardappelsoep die je onverdund perfect kunt gebruiken als saus voor een zoete aardappelcurry. De saus bestaat naast zoete aardappel uit lokaal geteelde bonen, een heerlijke milde specerijenmix, kokosmelk en zeewier. Heerlijk vol van smaak!

Deze zoete aardappelcurry is geschikt voor veganisten. Bekijk de Biologische zoete aardappelsoep voor alle ingrediënten van de saus.

Ingrediënten

Voor 2 personen

20 minuten

Bereidingswijze Indiase zoete aardappelcurry met basmatirijst

Voor 2 personen

  1. 1

    Kook de Basmatirijst

    10 min
    Volg de instructies om de Basmatirijst te koken. Ondertussen kun je verder met de volgende stappen.
  2. 2

    Snijd de courgette

    2 min
    Snijd de courgette in kleine blokjes.
  3. 3

    Snij de koriander

    1 min
    Snij de verse koriander in kleine stukjes.
  4. 4

    Bak de kipstukjes + courgette

    5 min
    Bak de kipstukjes in olijfolie, op middelhoog vuur, zodat deze warm en krokant zijn. Voeg na enkele minuten ook de courgette toe.
  5. 5

    Warm de Zoete aardappelcurry op

    4 min
    Warm ondertussen de Zoete aardappelcurry op in een pannetje op middelhoog vuur.
  6. 6

    Samenvoegen

    1 min
    Voeg de gebakken kipstukjes en courgette toe aan de opgewarmde saus en roer goed door.
  7. 7

    Serveer de curry met de rijst

    1 min
    Serveer de curry met de basmatirijst en garneer met de fijngesneden koriander. In een handomdraai heb je een heerlijke Biologische curry op tafel gezet. Eet smakelijk!