Ga naar de inhoud
0

Ons favoriete recept voor een snelle koude zomerse komkommersoep!

Simple as can be. Was en snij de komkommers in stukken en stop samen met de Griekse yoghurt en de andere ingrediënten in een blender. Blend de soep volledig fijn. Maak op smaak met citroensap, zout, peper en honing. Laat minimaal twee uur in de koelkast koud worden en serveer eventueel met verkruimelde feta en kruiden ter garnering.

Ingrediënten

Voor 2 personen

20

Bereidingswijze Ons favoriete recept voor een snelle koude zomerse komkommersoep!

Voor 2 personen

  1. 1

    Snij de komkommers en knoflook

    5 min
    Was de komkommers en snij in grove stukken. Pel de knoflook.
  2. 2

    Stop in de blender

    1 min
    Stop de gesneden komkommer, knoflook, basilicum, olijfolie met de Griekse yoghurt in de blender. Blend de soep volledig fijn.
  3. 3

    Maak op smaak

    2 min
    Maak de soep op smaak met citroensap, zout, peper en de honing.
  4. 4

    Laat de soep koud worden

    120 min
    Laat de soep 2 uur in de koelkast staan. Dan is deze lekker koel. Serveer je heerlijke zomersoep eventueel met verkruimelde feta en kruiden en kruiden ter garnering.