Makkelijk
Ons favoriete recept voor een snelle koude zomerse komkommersoep!
20
Voor 2 personen
Zet snel een heerlijke en verfrissende zomerse komkommersoep op tafel met dit eenvoudige recept!
Simple as can be. Was en snij de komkommers in stukken en stop samen met de Griekse yoghurt en de andere ingrediënten in een blender. Blend de soep volledig fijn. Maak op smaak met citroensap, zout, peper en honing. Laat minimaal twee uur in de koelkast koud worden en serveer eventueel met verkruimelde feta en kruiden ter garnering.
Ingrediënten
Voor 2 personen
20
Bereidingswijze Ons favoriete recept voor een snelle koude zomerse komkommersoep!
Voor 2 personen
-
1
Snij de komkommers en knoflook
5 minWas de komkommers en snij in grove stukken. Pel de knoflook. -
2
Stop in de blender
1 minStop de gesneden komkommer, knoflook, basilicum, olijfolie met de Griekse yoghurt in de blender. Blend de soep volledig fijn. -
3
Maak op smaak
2 minMaak de soep op smaak met citroensap, zout, peper en de honing. -
4
Laat de soep koud worden
120 minLaat de soep 2 uur in de koelkast staan. Dan is deze lekker koel. Serveer je heerlijke zomersoep eventueel met verkruimelde feta en kruiden en kruiden ter garnering.