Indiase zoete aardappelcurry met basmatirijst
Een recept voor een heerlijke Biologische Indiase zoete aardappelcurry. In slechts 20 minuten op tafel!
Heerlijke Indiase zoete aardappelcurry in 20 minuten
Biologisch, gezond en lekker. Met dit eenvoudige recept zet je in een handomdraai een heerlijke Indiase zoete aardappelcurry met basmatirijst op tafel. Dat wordt smullen!
Dit recept maakt gebruik van onze Biologische Zoete Aardappelsoep die je onverdund perfect kunt gebruiken als saus voor een zoete aardappelcurry. De saus bestaat naast zoete aardappel uit lokaal geteelde bonen, een heerlijke milde specerijenmix, kokosmelk en zeewier. Heerlijk vol van smaak!
Deze zoete aardappelcurry is geschikt voor veganisten. Bekijk de Biologische zoete aardappelsoep voor alle ingrediënten van de saus.
Ingrediënten
Voor 2 personen
Bereidingswijze Indiase zoete aardappelcurry met basmatirijst
Voor 2 personen
-
1
Kook de Basmatirijst
10 minVolg de instructies om de Basmatirijst te koken. Ondertussen kun je verder met de volgende stappen. -
2
Snijd de courgette
2 minSnijd de courgette in kleine blokjes. -
3
Snij de koriander
1 minSnij de verse koriander in kleine stukjes. -
4
Bak de kipstukjes + courgette
5 minBak de kipstukjes in olijfolie, op middelhoog vuur, zodat deze warm en krokant zijn. Voeg na enkele minuten ook de courgette toe. -
5
Warm de Zoete aardappelcurry op
4 minWarm ondertussen de Zoete aardappelcurry op in een pannetje op middelhoog vuur. -
6
Samenvoegen
1 minVoeg de gebakken kipstukjes en courgette toe aan de opgewarmde saus en roer goed door. -
7
Serveer de curry met de rijst
1 minServeer de curry met de basmatirijst en garneer met de fijngesneden koriander. In een handomdraai heb je een heerlijke Biologische curry op tafel gezet. Eet smakelijk!