Vacature: Webshopmedewerker

Published by admin on

Wij zijn op zoek naar iemand die ons op werkdagen na schooltijd wil helpen in de webshop!

Wat bieden wij?

  • Je werkt minimaal 1 keer per week (minimaal 3 uur) op donderdagmiddag of vrijdagmiddag, soms twee middagen (afhankelijk van de drukte)
  • Een goed salaris voor jouw leeftijd
  • Een gezellig informeel team

Wie ben jij?

  • Jij bent een echte doorpakker
  • Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en precies
  • Je durft initiatief te nemen
  • Je bent flexibel en kan soms een middag extra werken

Wat ga je doen?

In onze webshop worden pakketjes ingepakt en verzonden. Op je werkdag krijg je pakbonnen en verzend labels aangereikt voor de pakketten die zijn besteld. Jij weet precies in welke doos je deze bestelling het beste kunt verpakken. Je vouwt en tapet de doos dicht en zoekt de juiste smaken bij elkaar. De codes van deze soepen noteer je op een formulier. Je tapet de doos dicht en plakt het verzendlabel er op. Wanneer je aan het einde van de dag alle pakketten hebt ingepakt zet je het op een grote kar zodat het naar Post NL kan. De soep voor onze webshop komt uit het grote magazijn achter in de fabriek. Hier haal jij soms dozen met soep vandaan om de webshop weer aan te vullen.

Over Kleinstesoepfabriek

Bij Kleinstesoepfabriek worden er elke dag op ambachtelijke wijze en met veel overgave biologische soepen en bouillons geproduceerd; want echte soep heeft tijd nodig. Wij maken soep zoals je het thuis maakt, maar dan in een grotere soepketel: met echte biologische ingrediënten & krachtige kruiden & specerijen. Zonder E-nummers of onnatuurlijke smaakmakers. Wist je dat we maar liefst 26 uiteenlopende smaken hebben? Van de typisch Hollandse Erwtensoep tot de lichtpittige Thaise Khao Soi: voor iedereen een favoriet. Je vindt onze soepen bij de Ekoplaza, Albert Heijn, Jumbo en vele andere delicatessenzaken en winkels.

Klinkt dit als iets voor jou?

Stuur dan een sollicitatiebrief en je CV naar eerske@kleinstesoepfabriek.nl. Bij vragen over de deze vacature kun je een mailtje sturen, of even bellen naar 0594-514797 en vragen naar Eerske van der Hoek. 

Categories: Vacatures

%d bloggers liken dit: