Soepbroodjes met Toscaanse Minestronesoep

Gepubliceerd door admin op

Recept Soep broodjes lunch minestronesoep soep acqua cotta herdersoep biologisch bio kleinste soepfabriek

Welkom bij onze SoepSpiratie waarbij we jullie inspiratie geven onze soep extra lekker te bereiden. Deze keer deze heerlijke soepbroodjes met de Toscaanse Herderssoep (Acqua Cotta): gegarandeerd succes bij je gasten!

Wat heb je nodig (4 broodjes):

  • Een pot biologische Toscaanse Herderssoep
  • 4 afbakbroodjes naar keuze
  • 2 eieren
  • Geraspte kaas
  • Verse bieslook

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  • Snijd de bovenkant van de broodjes en hol de binnenkant van de broodjes uit. Je hoeft niet te veel brood uit de broodjes te halen, omdat je de binnenkant van het brood kan aandrukken naar de bodem en de zijkanten.
  • Meng 1 pot Toscaanse Herderssoep (Acqua Cotta) met 2 eieren en vul de broodjes hiermee.
  • Bestrooi de broodjes met de geraspte oude kaas en doe de broodjes ongeveer 20 minuten in de oven.
  • Besprenkel de broodjes met verse bieslook en genieten maar!

Recept Soep broodjes lunch minestronesoep soep acqua cotta herdersoep biologisch bio kleinste soepfabriek


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: