Recept: Nacho schotel met Mexicaanse Bonensoep

Gepubliceerd door admin op

Dit makkelijke recept is het ideale gerecht om je visite mee te verrassen tijdens een gezellige avond samen. Onze nieuwe Mexicaanse Bonensoep is een enorme smaakexplosie met de frisse bite van maïs. De basis van deze verrassende soep is een kruidige Mexicaanse mole. Rijkelijk gevuld met drie verschillende peulvruchten.

Ingrediënten:

  • 1 pot Mexicaanse bonensoep
  • 1 klein bakje zure room
  • Tortilla chips
  • Geraspte kaas
  • Een beetje olie om de ovenschaal in te vetten
  • Eventueel een beetje verse peterselie om te garneren
    Bereidingswijze:
Nacho Nacho's Biologische Mexicaanse Bonensoep Maïs Kleinstesoepfabriek Soepfabriek Vega Veganistisch Vegetarisch Peulvruchten
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius
  2. Vet de ovenschaal in met een beetje olijfolie
  3. Begin met een dun laagje mexicaanse bonensoep
  4. Maak vervolgens lagen: tortillachips – mexicaanse bonensoep, kaas, zure room – tortillachips – mexicaanse bonensoep, kaas, zure room – tortillachips – mexicaanse bonensoep, kaas, zure room
  5. Eindig met een laag van kaas en zure room
  6. Doe ongeveer 10 minuten in de oven
Nacho Nacho's Biologische Mexicaanse Bonensoep Maïs Kleinstesoepfabriek Soepfabriek Vega Veganistisch Vegetarisch Peulvruchten
%d bloggers liken dit: