‘Tholen – Het gaat hard met de vloeibare bouillonblokjes die Kleinstesoepfabriek eind vorig jaar introduceerde. “De eerste batch was binnen no time uitverkocht”, vertelt Eerske van der Hoek. Lekker en gemakkelijk zijn de meest gehoorde reacties op het nieuwe product. “Echte bouillon heeft tijd nodig. Dan wordt het pas echt lekker. Wij nemen de tijd, u het gemak”, aldus Kleinstesoepfabriek.

Het nieuwe bouillonblokje is een sterk geconcentreerde vorm van de welbekende urenlange getrokken bouillons. “Met drie theelepels op 500 ml water heb je snel een heerlijke bouillon. Het is makkelijk toe te passen in een risotto, of om een saus op smaak te brengen. Natuurlijk ook heerlijk om zo te drinken.” Het product bevat geen toegevoegde suikers, palmvet of e-nummers. 

Winactie voor winkeliers
Winkeliers kunnen de vloeibare bouillonblokjes via Udea bestellen. Ook is het te koop bij groothandel Hanos en Odin. “Wij verkopen niet direct aan winkeliers. Om hen kennis te laten maken met onze nieuwe producten hebben we een actie: we geven tien goedgevulde shoppers met het nieuwe bouillonblokje weg aan geïnteresseerde winkeliers.” Zij kunnen voor 31 januari 2021 een mailtje sturen naar info@kleinstesoepfabriek.nl ons vertellen waarom zij de tas graag ontvangen.”‘

Categories: Nieuws

%d bloggers liken dit: